Wie is Willemien

Vrijheid… Al van heel jongs af aan voelde ik me niet vrij, terwijl ik daar wel naar verlangde. Ik voelde me gevangen in hoe ik me voelde, wat ik dacht en deed. Door schade van vroeger zat ik gevangen in allerlei overlevingspatronen en beschermingsmechanismen en ik kwam hier niet uit. Wat heb ik mijn verlangen naar vrijheid vaak uitgeschreeuwd. In mijn zoektocht leerde ik wel de theorie van hoe je vrij kunt zijn, maar in de praktijk lukte me dat niet. Uiteindelijk heb ik geleerd om niet tegen m’n angsten, verdriet, verlangens en behoeftes te vechten, maar om ze te omarmen en ervoor te zorgen. Dat klinkt makkelijker dan het is, want het is een pittig proces. Maar het is het helemaal waard, het geeft zoveel vrijheid! Vrij om te zijn wie je bent. En dat gun ik jou ook!

Beeldje van Willow tree

In 2006 ben ik afgestudeerd als psycholoog en sindsdien heb ik regelmatig nog een cursus of opleiding gevolgd. Ik ben sensitief, empathisch, analytisch, energiek en avontuurlijk. Ik houd van mensen, lezen en reizen en ik houd enorm van de natuur, van bergen en water, van wandelen, skaten en suppen.

Ik werk en leef vanuit de passie dat God ons bedoeld heeft om te leven in vrijheid in verbinding met Hem, onszelf en anderen. Maar niet iedereen heeft iets met het geloof. Je kunt daarom aangeven of je het geloof in de gesprekken wil betrekken of niet. Ik houd graag rekening met wat het beste past bij jou. Ik ben er om jou te ondersteunen in jouw zoektocht. Zodat je in vrijheid kunt zijn wie je bent.

Studies en opleidingen

  • Masterstudie Klinische en Gezondheids Psychologie – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Management & zelfsturing – NCOI Opleidingen
  • EFT therapie – Stichting EFT Nederland, gelieerd aan de internationale overkoepelende EFT-organisatie ICEEFT
  • Hold me tight training – Stichting EFT Nederland, gelieerd aan de internationale overkoepelende EFT-organisatie ICEEFT
  • Bijbelschool – School for harvest & ministries – Nehemia Ministries
  • Een taal erbij – de Koktekst, centrum voor therapie en training
  • Christelijke integratieve therapie – Groundwork, 2e jaar